Thursday, October 26, 2006

Pozitīvisms

English reading human beings see the note at the end!

Viena lieta ir skaidra gluži kā tas, ka ārā pašlaik gāž kā no spaiņiem un piesolītā vētra tomēr tuvojas, proti - pozitīvisms darbojas. Jebšu pašlaik pilnā mērā īstenojas iekāpšana zebras kažociņa baltajā strīpojumā. Pareizi, laikam neesmu ne reizi (kauns!) pieminējusi savu teoriju par dzīves līknes, notikumu, kas nu kuram tuvāks, paralēlo lidojumu un sakritību ar zebras dikti jauko svītrojumu. Zini - melns, balts, melns, balts, šaurāka, platāka, pavisam šauriņa, plata kā Ventas rumba strīpa ū tē tē un tā joprojām.

Ak, šī verbālā - vārdu dzimatajā mēlē - caureja, nē, nesaturēšana! un monologs ar sevi un Tevi! komentārus neprasa, vienkārši tagad šiten te
>>>> .......................... <<<< ieliec visu, ko patlaban domā. (Brīva vieta pārdomāma, ne tikai reklāmas saukļiem.)

Bet ko var gribēt.. saskaņā ar vakar apmeklēto daiļi izglītojošo augstskolas saviesīgi ārpus-lekciju pasākumu vārdā "paraugdebates" parlamentārajā debatēšanas mākslā, kur dalību ņēma un ar savu spīdošo performanci ausis, acis priecēja un nevienu vien plaukstu šūnu virskārtas slāni tamdēļ nodeldēju plaukšķinot ačtelēm spīdot dārgumdārgie pasniedzēji Aigars un Maira un citi mazāk ievērojami kadri, secināju:
  • minerālūdens ir iekļaujams alkoholisko dzērienu sarakstā, un ar steigu. Mī un žē, nekad, nu nekad mūžā nejaukšu šo vielu ar citiem līdzīgas dabas dzēriniem (galvassāpes garantētas);
  • sekojot iepriekšējam punktam un kas ir vēl svarīgāk - mans būt ārstējams no "ūdens" atkarības, jo "ūdens" būt narkotiskā viela, no kuras izstiepies vai saraujies tiekam padarīti atkarīgi no īkšķu sūkāšanas vecuma;
  • treškārt, ir cilvēki, kuriem dots talants nebūt uz mutes kritušiem un ir tie otri ..kritušie (mana statistiskā kopa).
  • Tā lūk!

    Ak jā, šīs dienas veikums galvenokārt ievērojams ar mazumiņu miega stundu (Gredzena pavēlnieka otrā grāmata ievaņģojusi savā tīklā, kāds vēl tur miegs!), dažām saules pilnām stundām un tagad sekos galvenās ievērības cienīgais fakts - pilnīga un galīga nodošanās studiju procesam, proti, grupu darbs par transporta nozares analīzi. Nogurums laužas ārā pa visām spraudziņām kaut arī derētu vēl izdomāt, ko minētās tēmas sakarā rīt teikt darba prezentācijā. Bet, godīgi sakot, pašlaik man pie auss (kāja sāp - nedrīkst aiztikt)! Anit' iet gulēt! Samīļosi uz labu nakti? :)

    PS. Rīt skalosim smadzenes tīras no visiem TV zaņķiem un pārējām drazām, piepildīšu dvēsli ar Šekspīru, Karali Līru un Valmieras teātri!

    For sweethearts reading only in English: apologies for being so rude in totally dedicating these lines for Finnish but no worries you haven't missed anything! I had two wonderful days keeping up my positivism campaign and today was just overly exhausting and busy with writing group work and preparing a presentation for Auditing. Life is still a bitch but I like it this way anyway, no I will never admit that statement again ;) Sleep tight fluffies & beware of bed bugs!

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home